Pelajar UPM Tingkat Kemahiran Bahasa Perancis di Université de Franche-Comté - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
BESANçON, 14 Dis – Lima pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) meningkatkan kemahiran bahasa Perancis di Université de Franche-Comté.