KTDI Meriahkan Sambutan Pra Gong Xi Fa Cai - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 23 Jan – Pelajar-pelajar Kolej Tun Dr. Ismail (KTDI) Universiti Putra Malaysia (UPM) memeriahkan sambutan pra Gong Xi Fai Cai dengan menganjurkan Pesta Gong Xi Budaya.