Pesta Ponggal Libat Pelajar Dalam Satu Budaya - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 16 Januari– Pesta Ponggal 2011 yang memberi pendedahan tentang nilai tradisi kebudayaan India berjaya melibatkan pelajar pelbagai kaum dengan disertai oleh 200 pelajar.