Pelajar UPM Menang Pertandingan Seni Bina Antarabangsa, SAIE Selection 10, Itali - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
BOLOGNA – Pelajar Fakulti Reka Bentuk dan Seni Bina (FRSB) Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohd Ramadan Shahabudin, 24, mengharumkan negara apabila memenangi kategori Metal & Glass (pelajar) bagi rekaan bangunan berasaskan logam dan kaca pada pertandingan seni bina, SAIE Selection 10 di sini baru-baru ini.