UPM terima kunjungan dari delegasi Kazakstan dan Uzbekistan bincang peluang kerjasama - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Mei - Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima kunjungan hormat delegasi pendidikan Kazakstan dan Uzbekistan bagi membincangkan peluang kerjasama dengan UPM dalam program akademik, program musim panas, dan penyelidikan.