Pakar kesihatan saran kerajaan buat peraturan larangan sementara bagi mengawal kes HFMD - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 19 Mei - Mutakhir ini media melaporkan jumlah kes penyakit Tangan, Kaki dan Mulut (HFMD) di negara adalah pada kadar membimbangkan berikutan peningkatan kes jangkitan di setiap negeri dan Selangor antara penyumbang terbesar kes ini.