Pensyarah UPM hasilkan aiskrim misai kucing - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Mei - Dalam perubatan tradisional penggunaan Misai Kucing sudah tidak asing lagi terutamanya dalam merawat tekanan darah tinggi, kencing manis, diabetes dan batu karang.