Projek Agrovoltaic UPM terima Malaysia Book of Records - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Mei - Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini menerima sijil Malaysia Book of Records (MBR) sempena penanaman Agrivoltaic herba terbesar untuk mekanisme penyejukan semula jadi.