Tiga (3) pelajar INSPEM sertai program mobiliti di Politecnico di Torino, Italy - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG - Penularan pandemik COVID-19 tidak menjejaskan hubungan kerjasama antara Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), UPM dan Politecnico di Torino, ITALY untuk meneruskan aktiviti di bawah Memorandum Persefahaman (MoU) yang telah termeterai. Salah satu aktiviti di bawah MoU tersebut adalah program pertukaran pelajar siswazah antara kedua-dua institusi.