Pelajar UPM, usahawan penternakan lembu kongsi tip pemilihan daging untuk masakan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 29 April - Juadah raya seperti rendang daging, lemang, ketupat nasi impit berserta kuah kacang sudah menjadi antara menu wajib yang akan dihidangkan pada hari raya pertama.