YOSH UPM anjur program gotong royong 3,000 pek bubur lambuk untuk warga PDRM - Mohd Affandi, Nurul Athira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
KUALA LUMPUR, 14 April - Chapter Alumni YOSH UPM bersama MyFundAction menjalin kerjasama bagi penganjuran Program gotong- royong memasak dan mengagihkan 3,000 pek bubur lambuk untuk warga PDRM Bukit Aman dan Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) sekitar Kuala Lumpur di Masjid Bukit Aman di sini.