UPM anjur Sambutan Hari Bumi tingkat kesedaran warga kampus kelestarian alam sekitar - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 22 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan Majlis Sambutan Hari Bumi 2022 peringkat UPM bagi meningkatkan kesedaran warga kampus berkenaan kelestarian alam sekitar.