Sebelum berbuka masa sesuai untuk menurunkan berat badan - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 21 April - Umum mengetahui bahawa tiada halangan untuk bersenam sepanjang bulan Ramadan yang penuh mulia ini.