Pejabat Naib Canselor UPM lancar EKSA 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 14 April - Entiti Pejabat Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM) melaksanakan Majlis Pelancaran Ekosistem Kondusif Sektor Awam (EKSA), yang telah dilancarkan oleh Naib Canselor UPM, YH. Profesor Dato’ Dr. Mohd. Roslan Sulaiman di Dewan Taklimat Serdang di sini hari ini.