Prestasi UPM perlu dilonjak ke peringkat lebih tinggi – Naib Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 17 Jan - Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Ir Dr. Radin Umar Radin Sohadi berkata prestasi UPM perlu dilonjak ke peringkat lebih tinggi bagi memastikan universiti itu sebaris dengan universiti terkemuka dunia.