TITAS perlu kaedah baru tarik minat pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SEPANG, 14 Jan– Pengajar kursus Tamadun Islam dan Tamadun Asia (TITAS) di institusi pengajian tinggi digesa meningkatkan keupayaan serta mencari kaedah penyampaian baharu bagi menyemai minat pelajar terhadap kursus itu.