WAZAN launches Zakat and Waqf al-Falah Month UPM 2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 April - Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) UPM telah melancarkan Bulan Zakat Dan Wakaf al-Falah 2022 bersempena Sambutan Perayaan Jubli Emas 50 tahun UPM di Galeri Putra, Bangunan Canselori Putra, di sini hari ini.