Mohammad Haziq Zikri dipilih YDP MPP UPM 2021/2022 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 8 April - Pelajar Bacelor Sains Dietetik, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK), Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohammad Haziq Zikri Zainuri dipilih sebagai Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Sesi 2021/2022.