UPM, Nestle Malaysia jalin kerjasama Program PUTRACNAP - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 April - Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Nestle Malaysia untuk Program Duta PUTRA Pemakanan Komuniti (PUTRACNAP) hari ini.