Prof. Dr. Mohd Sapuan terima ‘SAE Subir Chowdhury Medal of Quality Leadership’ - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
DETROIT, 5 April – Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit menerima “SAE Subir Chowdhury Medal of Quality Leadership” daripada Society of Automotive Engineers International (SAE International) di sini. Anugerah tersebut disampaikan semasa konferensi tahunan SAE WCX Experience di Detroit, Michigan, Amerika Syarikat pada 5-7 April 2022.