UPM Naib Juara Debat antara Kolej Kediaman IPT Malaysia - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 9 April - Srikandi Kolej Tun Dr Ismail (KTDI), Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi Naib Juara Pertandingan Debat ‘Sejahtera IPT’: Jawapan Kepada Masalah Kesihatan Mental Dalam Kalangan Mahasiswa Piala Debat Belia Antara Kolej Kediaman Institusi Pengajian Tinggi (IPT) Malaysia 2022 yang berlangsung hari ini di Panggung Percubaan, Pusat Kebudayaan dan Kesenian Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah (PKKSSAAS), UPM.