UPM ranking pertama dalam bidang pertanian, perhutanan dan veterinar di Malaysia - Zamaruddin, Nor Hazlina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 6 April – Kedudukan Universiti Putra Malaysia (UPM) terus melonjak naik apabila berada pada tempat pertama di Malaysia bagi dua subjek dalam QS World University Rankings by Subject 2022 berbanding tahun lepas hanya satu subjek yang disenaraikan.