Bantuan Raya RM500 kurangkan beban penjawat awam - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 7 April - Bantuan Khas Kewangan Aidilfitri sebanyak RM500 kepada semua penjawat awam Gred 56 dan ke bawah sedikit sebanyak meringankan beban penjawat awam.