Datuk Dr. Nicol Ann David suntik semangat atlet skuasy UPM - Zamri, Muhamad; Ain Yumni, Baharom (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 27 Mac – Kelab Skuasy dengan kerjasama Akademi Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan Program Perlawanan Akhir dan Perasmian Penutupan bagi Kejohanan Sirkit Skuasy Tertutup UPM 2022.