UPM akan terus memperkasakan Program Pendidikan dan Pertanian Putra - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
PONTIAN, 26 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) akan terus melaksanakan dan memperkasakan lagi Program Pendidikan dan Pertanian agar perkongsian kepakaran yang ada di UPM dapat diberikan kepada semua masyarakat.