UPM anjur Program Muslim Foodpreneur @ Foodservice FSTM 2022 untuk pelajar asnaf - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 11 Mac - Jabatan Pengurusan dan Khidmat Makanan (JPKM), Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), UPM dan Pusat Pengurusan Wakaf, Zakat dan Endowmen (WAZAN) buat julung kalinya menganjurkan Program Muslim Foodpreneur @ Foodservice FSTM 2022 dengan kerjasama Pusat Pembangunan Keusahawanan dan Kebolehpasaran Graduan (CEM).