INSPEM sambut ulang tahun ke-20 penubuhan di UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 1 April - Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM), Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini meraikan Ulang Tahun Penubuhannya yang ke-20 di sini.