Institut Penyelidikan Penuaan Malaysia UPM anjur bengkel menggubal dasar ‘National Transfer Account’ bersama Kementerian Kewangan dan PBB - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 10 Februari - Sebuah bengkel atas talian dianjurkan untuk menggubal dasar ‘National Transfer Account(NTA)’ bagi keberhasilan peralihan masyarakat yang cergas dan masyarakat berumur pada 7 hingga 11 Mac lalu.