Pusat Sukan, Akademi Sukan UPM bergabung - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG – Pusat Sukan dan Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) telah bergabung dengan membawa nama Akademi Sukan berkuat kuasa 3 Februari 2022.