Naib Canselor UPM lancar Buku Modul Pembangunan Profesionalisme Pelajar (M3P) - Abu Bakar, Dahlan Ismail (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dato’ Dr. Mohd Roslan Sulaiman melancarkan Modul Pembangunan Profesionalisme Pelajar UPM (M3P) dalam Majlis Pelancaran Buku Modul Pembangunan Profesionalisme Pelajar (M3P) hari ini.