Kos harga makanan naik, punca harga ayam naik menurut pakar UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 25 Mac: Harga ayam di pasaran naik berpunca kos bahan makanan ayam naik mendadak kata pakar Universiti Putra Malaysia (UPM) pada Sidang Media “Lima Strategi Tangani Kenaikan Harga Ayam” di sini.