Suami isteri sambung master beri motivasi kepada pelajar - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac - Pasangan suami isteri yang masing-masing bertugas sebagai seorang guru sekolah menengah di Negeri Sembilan menyambung pengajian dalam Master bagi menyuntik semangat pelajar untuk meneruskan pengajian ke peringkat tinggi.