Belajar dan bekerja, tidak halang suami isteri genggam ijazah - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac - Belajar dan bekerja pada masa yang sama tidak menghalang pasangan suami isteri Dr. Bahunu a/l Appana, 35 dan Dr. Chandramalar a/p Kanthavelu, 36 untuk berjaya bergraduat dalam bidang masing-masing iaitu Master Perubatan (Radiologi) dan Master Kesihatan Awam pada sidang 6 Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45.