Gagal ketika SPM tidak halang kini raih ijazah sarjana - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac - “Hari ini saya seperti tidak percaya telah bergraduat Master Komunikasi Korporat sedangkan saya gagal dalam Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan tidak mahu belajar selepas itu,” kata Faisal Jamal.