“Bekerja sambilan tiada masalah jika bijak menguruskan masa dengan baik” - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 MAC- Nurul Fariza Syuhada binti Fauzi, 28 berjaya menamatkan pengajiannya dalam Master Psikologi Pendidikan, Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 hari ini.