Pelbagai cabaran diharungi, guru vokasional menengah atas bergraduat master di UPM - Razali, Nursyafiqa (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 MAC – “Alhamdulillah saya merupakan seorang guru dan ibu kepada tujuh orang cahaya mata yang berjaya mengharungi perjuangan sepanjang pengajian di peringkat Master sehingga ke penghujungnya walaupun terpaksa berhadapan dengan pelbagai cabaran,” kata graduan Master dalam bidang Pendidikan Pentadbiran, Saptuyah Latif.