Kekurangan diri bukan penghalang untuk menggenggam diploma - Razali, Faruq Irsyad (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac – Mempunyai kekurangan dari segi pendengaran tidak menghalang Nurfarahana Mohamad Ardi, 22 untuk menggenggam Diploma Perniagaan Tani dalam Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang ke-45, hari ini.