Berdepan dengan masalah kewangan tidak halang graduan raih segulung ijazah - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac - Piragathiswaran a/l Sashi Kumar, 25 berjaya menamatkan pengajiannya dalam Bacelor Komunikasi dari Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) melalui program eksekutif (separuh masa) pada sesi terakhir Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) hari ini.