Tiga adik beradik berjaya bergraduat Master - Samsudin, Nisa Sahira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac – Tiga adik-beradik perempuan, Norasikin Ishak, Norzaida Ishak dan Nor Izarina Ishak telah berjaya bergraduat Master Pentadbiran Pendidikan di Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 pada hari ini.