Jurulatih renang terima Ijazah Master, tekad curah ilmu bantu atlet - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac: Jurulatih atlet renang para negara, Victor Kung Chi Wai hari ini merakam detik gemilang apabila memperoleh Ijazah Master Psikologi Pendidikan, dan bertekad untuk mencurah ilmu daripada kejayaannya itu dalam membantu atlet renang para negara meningkatkan prestasi renang masing-masing.