Aktif sukan tidak menghalang pelajar untuk mencapai kejayaan - Azli, Nurul Qamarina (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac – Hampir 14 tahun berkecimpung dalam dunia sukan tidak menghalang Kwong Kar Jun, 27, berjaya menamatkan pengajiannya dalam Master Pendidikan dan Sains Sukan pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45 pada hari ini.