Graduan perlu juga beri perhatian kepada kecemerlangan secara holistik - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 24 Mac: Kecemerlangan akademik semata-mata tidak mencerminkan kejayaan dan kehebatan seseorang graduan. kata Pro-Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Profesor Emeritus Dato’ Dr. Ir. Muhamad Zohadie Bardaie.