Pengarah Veterinar, pakar dua bidang - Mahmud Mahayudin, Nurzatul Hakimah (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
Serdang, 24 Mac - Menaruh impian untuk menjadi pakar dan berkemahiran dalam kewangan membolehkan Pengarah di Institut Biodiversiti Veterinar Kebangsaan Jerantut, Pahang ini berjaya menamatkan pengajian dalam Bacelor Pentadbiran Perniagaan (Program Bacelor untuk Eksekutif) di Sekolah Perniagaan dan Ekonomi.