Pengorbanan menjaga ayah sakit kronik, sumber kekuatan Graduan UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac - Pengorbanan menjaga ayah yang mempunyai sakit kronik tidak menghalang graduan Bacelor Sains (Pembangunan Sumber Manusia) untuk menggengam segulung ijazah pada majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45 hari ini.