Menghadapi detik sukar bukan penghalang Muhammad Amirul untuk tamat pengajian - Rapail, Nazrul (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac – Graduan Master Sastera Bahasa Melayu, Muhammad Amirul Kamarudin, 29, pernah menghadapi detik yang sukar dalam hidupnya dan hampir berputus asa untuk menyambung pengajiannya.