Bersalin ketika pengajian, tidak halang genggam master - Senaja, Jerrywesly (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac - Bersalin semasa pengajian dalam bidang Master of Pathology tidak menghalang Dr. Nurul Suhaili Kamarudin untuk berjaya meraih skrol Master pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) kali ke-45.