Adik mengikut jejak langkah abang graduat bersama - Samsudin, Nisa Sahira (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac – Graduan Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45, Dr. Krishnan Nair Balakrishnan dan adik beliau Subatrra Nair Balakrishnan bergraduat bersama di sini.