Usia emas bukan penghalang tamatkan PhD - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac - Meskipun sudah menjangkau usia emas namun ia bukan penghalang bagi Dr. Shaikh Mansoor Shaikh Ahmad, 68, menamatkan pelajaran di peringkat Doktor Falsafah (PhD) di dalam bidang Pembangunan Sumber Manusia pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45 pada hari ini.