“Saya bimbang tak mampu melangkah ke atas pentas kerana sebak,” kata isteri Allahyarham Shalat - Zakaria, Azman (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac: “Awalnya saya berat hati untuk datang mengambil ijazah Bacelor arwah suami kerana takut saya sebak dan tak mampu melangkah ke atas pentas.