Masalah pendengaran tidak halang graduan OKU aktif di kampus - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2022)
SERDANG, 23 Mac - Graduan Bacelor Sains (Sains Bioperubatan), Hazmin Hazman, 24, yang bergraduat pada hari ini di Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-45 tidak pernah merasakan masalah pendengaran yang dihadapinya sejak kecil sebagai satu beban untuk tidak aktif ketika di kampus.